onsdag 13. juli 2011

*Flowerpower*


Bruker sommertiden til fotografering både utenfor og innenfor heimens 4 vegger. En ny motivkrets som er koselig å jobbe med :)

6 kommentarer:

 1. Likte dette jeg. Jeg aner at her er rosenbusk tatt fra hagen, og de står ikke lenge i vann akkurat. Ei rose litt mer mismodig enn den andre, litt på hell på en måte. Venstre halvpart av bildet har noe sepia-aktig over seg, og......ja jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Annet enn at dette "gikk hjem" hos meg.
  Fortsatt god sommer til deg. :)

  SvarSlett
 2. tusen takk stein-evert! ja du har rett, roser fra min og naboens hage,he he.fikk lyst til å gjøre noe mer ut av buketten, dermed ble det nedtoning av farger, et lag med frossent vindu, og nøye justering av fargene sånn at lys-mørk-kontrasten blir fin og at fargeharmonien stemmer.er usikker på om jeg kunne tatt litt til v i bildet. hva synes du? mvh anne

  SvarSlett
 3. Noe så malerisk Anne, nyter synet, fargetonene, romantisk, nostalgisk.
  Ser stoff her også :) Ja nydelig arbeide, utrykk. Det til v.det mørke feltet, usikker.
  Tror det er ok da det balanserer bildet med alt det som er på h.side av utsnittet.

  SvarSlett
 4. Vet ikke helt om jeg ville hatt mer lys til venstre i bildet. Slik det er nå så kommer vasen og bladene tydelig frem fra bakgrunnen. Samtidig er det tydelig at det er god belysning fra høyre, og ingen lyskilde fra venstre. Det at vase og blomst/bladverk er tydelig, kontrast mellom lys og skygge, og fargemetningen er det som "gjør" bildet i mitt sinn. Om du endrer på dette tror jeg nok at det kan bli et godt foto ut av det, men kankskje et helt annet bilde med et annet uttrykk.
  Fortsatt liker jeg dette bildet. :)

  Hilsen Stein-Evert

  SvarSlett
 5. takk for tilbakemelding stein-evert! Det jeg mente, var om jeg skulle croppe noe på venstre side? mørket liker jeg som det er ;)

  SvarSlett
 6. Hvis du croper tror jeg ikke det må bli mer enn den mørke kanten på venstresiden. :)

  SvarSlett