mandag 22. juni 2009

For en strålende dag! Den første feriedagen har jeg brukt til et møte med min bedriftsrådgiver i FRAM, en serie med samlinger for å bedre tilstanden i bedriften. Vi har snakket om struktur i bedriften, et tema jeg virkelig trenger hjelp til. når Søren kommer med forslag til løsninger, høres alt veldig enkelt ut! En ting er å få hjelp til å lage systemer, en annen ting er å greie å følge systemet. der har jeg en jobb å gjøre. En utfordring og spennende i grunnen.

i tillegg til litt hagearbeid og et uvisst antall kaffekopper, har jeg også redigert "myrull-jenta" noe. Etter et stykke tid ser man alltid noe som må endres, og forhåpentligvis blir det til det bedre.

Meløydagene, hvor muffin og jeg skal stille ut, nærmer seg. jobber med de nye bildene og forsøker å bestemme meg for hvilke bilder som skal med. Saken er den at ulike geografiske steder kan falle for helt ulike uttrykk. Hva vil Meløy-fjæringene like? maskebildene, husbildene, hestebildene eller kanskje landskapsbildene? umulig å vite, derfor satser jeg på masker (som myrull-jenta) og husbilder. kan legge inn et av husbildene, for dere som ikke aner hva jeg snakker om nå!Nå skal jeg til Kitty og be om katte-pass for neste uke. skal sørover og besøke unger og familie...

ha en nyyydelig kveld!!

3 kommentarer:

  1. Jeg faller totalt for hus-bildet, OG for myrull-jenta!! Kom til Kvænangen, da!

    SvarSlett
  2. ja koffør ikke? er det i Troms? og med bildan på slæp? anne

    SvarSlett