tirsdag 4. august 2009

Bryllupsfotografering


Lørdag 1.august fikk jeg for første gang prøve meg som bryllups-fotograf. Det var en meget krevende og ansvarsfull jobb som ikke automatisk aspirerte til flere slike jobber. Å vite at du skal dokumentere, på en estetisk, elegant, kreativ, menneskelig og teknisk god måte, kanskje en av de viktigste dagene til dette paret, var en ganske krevende tanke å bære.
Da er alt så mye enklere med et landsakpsbilde. Da er det jo bare landskapet og deg- det meste "sitter stille", oppførere seg som du vil, og du kan alltids vende tilbake, år etter år, dag etter dag, om noe går galt eller hvis batteriet plutselig er tomt.
Så ikke med et brudepar. På en time eller to skal det skje, og mange forventninger skal innfries der og da!
Siden bildene enda ikke er publisert viser jeg, med tillatelse fra bruden, kun to bilder av henne. Hun ønsket noen ryggbilder som viser kjolens flotte rygg, samt brudens. Etter min mening var hun som en vakker svane.

1 kommentar:

  1. Bloggen din er full av nydelige bilder! Men jeg skjønner godt at det er et stort press å skulle ha ansvaret for bryllupsfotografering. Som du sier - ikke lett å rekonstruere eller få en sjanse til.
    Bildene av bruden er flotte!
    Pludrehanneklem

    SvarSlett