tirsdag 11. august 2009

Lovund litt til..og snart 1000 kikkere

Siden billedbrikken er fullt av bilder fra Lovund, legger jeg ut et par, tre til. Lovund er en fin plass hvis man trenger fred og ro en dag eller to, god mat og drikke, behagelige senger- i tillegg til mange fine småveier og stier som egner seg til å slentre rundt på.

Egentlig burde jeg prøve meg på en markering av at jeg runder 1000 kikkere.
jeg burde, som mange andre ha konkurranse, gi bort et kort til de som melder seg med en kommentar, og som deretter blir trukket ut som vinner. Men tror ikke jeg er klar for det der enda. Men gi gjerne en kommentar selv om du ikke er blogger selv, du bare bruker mailadr din som signatur. hadde vært hyggelig å høre en pip fra dere som er innom-iallefall sånn dann og vann. Så til Lovund-bildene: Bildet md Træna, er utsikten fra restauranten, bildet med de små små holmene ble et yndlingsmotiv-rørende og lett i sin enkelhet. I morgen bærer det til Hestmona- den turen har jeg store forventninger til. for dere som ikke er særlig kjent, legger jeg til slutt inn et bilde som viser øya utenfra. Sjekk den toppen! har prøvd å klatre opp dit, hi h i!

2 kommentarer:

  1. Fantastisk vakker natur, og vakre bilete .)

    SvarSlett
  2. Så flotte bilder Anne, liker å se på de pastellfargede bakgrunnene.. og så alt det fine du har lagt inn, jeg har hatt en grundig titt. Det gikk veldig bra på Ørnes, tror det gikk bra med deg også?

    SvarSlett